top of page

Houndsly

Liste over hvorfor Houndsly er godt

 

Brug rabatkoden "BAUDK" når du shopper dine yndlings Houndsly produkter og få 10% rabat på din første ordre 

Houndsly

Houndsly Deshedding Shampoo Vandmelon
Houndsly Humble Blueberry Muffin Squeaky Clean Shampoo
Houndsly Humble Conditioning Shampoo Vanilla og Anis

I salonen bruger vi kun de bedste produkter til jeres elskede hunde.

Vi er stolte over at være ambassadører for Houndsly, et stadig nyt mærke, som med garanti kommer til at tage markedet med storm. 

Houndslys produkter er lavet på naturlige kokos baserede opskrifter og er derfor fri for palmeolie og skrappe kemikalier. Deres opskrifter er hundrede procent veganske og er samtidig også mærket "cruelty free" hvilket betyder, at ingen af deres ingredienser bruges til test på dyr. Alle deres flasker er lavet af genanvendt plastik, og på den måde er Houndsly med til at passe på klimaet, hvilket er endnu en god grund til at elske dem og deres produkter.

 

 

Vi bruger følgende shampooer fra Houndsly i salonen:

Vandmelon - Deshed shampoo 

Denne shampoo hjælper effektivt med at løsne underulden og gør det meget nemmere at vaske, tørre og børste din tykpelsede hund. Denne shampoo er fantastisk til racer med tendens til meget underuld, såsom golden retriever, newfoundlænder, australsk hyrdehund, schæfer, m.fl.

Har en fantastisk mild duft af vandmelon.

Blåbær Muffin - Squeaky Clean

Denne shampoo er en god all-round shampoo, som effektivt gør din hunds pels ren, samtidig med at den er fugtgivende og efterlader pelsens naturlige olier, så pelsen ikke udtørres.

Har en fantastisk mild duft af blåbær.

Vanilje og anis - Conditioning shampoo

Denne shampoo er udviklet til at fugtiggøre og reparere tørre og beskadigede pelse, så pelsen bliver skinnende og til at have med at gøre igen. 

Har en fantastisk mild duft af lakrids.

Udover shampoo, bruger vi også deres fantastiske og milde øre- og rynkerens, og tilbyder et lille udvalg af deres specielle hunde-parfumer, som giver det sidste velduftende pift til din hunds spa-dag i vores salon.

Parfumerne er specielt udviklede til hunde med 100% naturlige ingredienser.

Du vælger selvfølgelig helt selv om din hund skal have et pift parfume på eller ej når du henter den.

Houndsly logo
bottom of page