top of page

Hvalpetilvænning

Som noget helt specielt tilbyder vi i BAU Hundecenter en udvidet hvalpetilvænning så din hvalp har de bedste forudsætninger inden den skal klippes første gang. 

Lille sort hvalp

Hvalpetilvænning

Din hvalp kan komme på besøg i salonen op til 5 gange i en halv time af gangen, hvor den går rundt og vænner sig til lydene og atmosfæren.

Efter de fem gange tilbyder jeg forskellige stadier af tilvænning på bordet. Hvis dette ønskes, laver vi sammen et skræddersyet program til din hvalp så den får lige præcis den mængde tilvænning den har behov for, inden den skal klippes første gang.

Fordelen ved denne form for tilvænning er, at oplevelsen i salonen vil være væsentligt mindre stressende for din hund. Derudover giver det også din hund et bedre forhold til sin frisør, da den lærer os kende og derfor ikke ser os som fremmede. Dette giver et langt bedre samarbejde mellem hund og frisør, da vi har lært hinanden at kende, inden vi kaster os ud i et nyt "samarbejde" :-)

Fordi programmet skræddersyes til hver hvalp er prisen varierende, men de første 5 gange 30 min. i salonen er ganske gratis. 

Et program kan eksempelvis se ud således:

5 x gratis besøg i salonen

2 x bad og let føn, tilvænning til bad og føn

3 x trim af poter, negle og ansigt (hår foran øjnene)

 

Eller for den mere sensitive hvalp

5 x gratis besøg i salonen

3 x desensibilitering til maskinlyde osv.

2 x bad og let føn, tilvænning til bad og føn

4 x trim af poter, negle og ansigt (hår foran øjnene)

bottom of page