top of page

Bad

Almindeligt og luksus

Trænger din hund til et bad og en god børstning mellem klipninger, så tilbyder vi i BAU Hundecenter at bade din hund for dig.

I salonen bruger vi kun de bedste produkter til jeres elskede hunde, derfor er vi stolte ambassadører for Houndsly Pet Products EU.

Houndslys produkter er lavet på naturlige kokos baserede opskrifter og er derfor fri for palmeolie og skrappe kemikalier. Deres opskrifter er hundrede procent veganske og er samtidig også mærket "cruelty free" hvilket betyder, at ingen af deres ingredienser bruges til test på dyr i laboratorier. Alle deres flasker er lavet af genanvendt plastik, og på den måde er vi og Houndsly med til at passe på klimaet, hvilket er endnu en god grund til at elske dem og deres produkter.

Udover shampoo, bruger vi også deres fantastiske og milde øre- og rynkerens, og tilbyder et lille udvalg af deres specielle hunde-parfumer, som giver det sidste velduftende pift til din hunds spa-dag i vores salon. Parfumerne er specielt udviklede til hunde med 100% naturlige ingredienser.

Et almindeligt bad indebærer:

Bad, med velduftende shampoo og balsam fra Houndsly Pet Products

Føntørring

Grundig børstning

Negleklip og trim af hår mellem poterne

Rens af ører, pluk af hår i ørerne hvis ønsket​

Et luksus bad indebærer:

Bad, med velduftende shampoo og balsam fra Houndsly Pet Products

Føntørring 

Grundig børstning

Negleklip og trim af hår mellem poterne

Rens af ører, pluk af hår i ørerne hvis ønsket

Klip af ansigtet, trim af lysken og armhuler, samt runding af poter

OBS!

Bad gælder IKKE racer der ikke normalt klippes, f.eks. border collie, newfoundlænder, schæfer, golden retriever, labrador, etc. Disse hunde går under en regulær klip og pelspleje. Er du i tvivl om hvad du skal booke til din hund, så skriv eller ring endelig til os. 

bottom of page