top of page

Laserbehandling

Laserbehandling må højest gives i 20 minutter af gangen pr. gang, da kroppen skal have tid til at følge med i og regulere ændringerne

Laserbehandling er især godt til sårheling og til den følsomme hund, som har det lidt svært ved den berøring der sker under bl.a. massage og ledmobilisering

Hund der får laserterapi

Laserbehandling

Laserbehandling er et utroligt gavnligt hjælpemiddel i løsningen af spændinger og især godt til den følsomme hund, som har svært ved at tolerere den berøring der normalt forekommer ved massage, kranio sakral terapi og ledmobilisering. 

Laseren stimulerer blodcirkulationen og dæmper inflammation. Cellerne får tilført energi (ATP), som øger kroppens naturlige helingsproces.

Laserbehandling kan være effektivt til

  • Leddegigt

  • Slidgigt

  • Muskelspændinger

  • Reducere inflammation

  • Sårheling

Laserbehandling er især effektivt ved sårheling, da det, udover at fremme kroppens naturlige helingsproces som før nævnt, også mindsker dannelsen af arvæv. Dette kan blandt andet være med til at gøre, at eventuelle påvirkede led bliver mindre stive efter helingen er fuldendt. 

Laserbehandling er, hos os, altid med i en fysioterapi konsultation, men kan også bookes separat til en billigere pris for en behandling på 20 minutter. 

bottom of page