top of page

Om mig

Jeg er uddannet fysiurgisk hundeterapeut ved Center for Dyreterapi, med udvidede kurser i indlæringsppsykologi, hvilket giver mig en bedre forudsætning for at hjælpe og forstå din hund bedst muligt når den besøger mig i klinikken, eller jeg besøger den i hjemmet. Derudover har jeg også et udvidet kursus i træning og genoptræning så jeg bedre kan lave et målrettet træningsprogram til dig og din hund.

Derudover er jeg uddannet hundefrisør ved KJG Dog Grooming Academy i England, med udvidede kurser i positiv håndtering og adfærd i salonen, "scissoring and shape" og ultrasonisk tandrensning. Dette gør at jeg kan tilbyde dig og din hund en klipning udover det normale, da jeg er øvet i at bruge mine sakse, hvilket giver et bedre og pænere finish end kun at bruge klippemaskine på hele kroppen. Mit kursus i positiv håndtering og adfærd i salonen gør, at jeg er i stand til at gøre oplevelsen i salonen så god som muligt for din hund, så den kan lide at komme hos mig. 

På nuværende tidspunkt har jeg endnu ikke mulighed for at tilbyde tandrensning, men når dette bliver muligt er dette en blid form for rensning af din hunds tænder som ikke kræver bedøvelse og kan gøres i salonen i forbindelse med klip eller fysioterapi.​

Vil du vide mere om mig? Her kan du læse min artikel "Om mig (udvidet)"

Emilie der bader en hund, som rækker tunge af hende

Uddannelser og kurser

Dyrlægeeksamineret Fysiurgisk Hundeterapeut v/ Center for Dyreterapi, Bettina Hvidemose

Hundefrisør v/ KJG Dog Grooming Academy, Kelly Gayler

Ultrasonic Teethcleaning Course v/ KJG Dog Grooming Academy, Kelly Gayler

Compassionate Handling and Behaviour in the Salon Course v/ KJG Dog Grooming Academy, Kelly Gayler

Canine Learning Theory for Practitioners v/ Animal Osteopathy International, Bettina Hvidemose

Scissoring and Shape webinar v/ KJG Dog Grooming Academy, Kelly Gayler

Fundamentals Course v/ Dogs4Motion

bottom of page