top of page

Klip og pelspleje

Få en smuk og glad hund med hjem hver gang!

Salonen

Hos os er din hund i centrum hvilket betyder, at vi kun har én, maks to, hunde inde i salonen ad gangen, for at minimere stress og gøre oplevelsen så god som muligt for jeres skønne hunde.

Vi tager os tiden til din hund og derfor sættes der som udgangspunkt altid tre timer af til hver hund. Nogle hunde kan tage længere eller kortere tid, alt afhængig af størrelse og klipning, men det vil vi altid aftale nærmere ved indlevering. Den gode tid der er sat af betyder, at vi har tiden til at kæle for og nusse om din hund, samt eventuelt berolige den eller give den en pause, mens vi har den i vores varetægt. Dette er med til at sikre, at din hund får en god oplevelse og glædeligt går ind af døren her hver gang.

Din hund sidder aldrig i bur mens den er hos os. Vi har god plads og lader hellere hundene gå rundt i salonen sammen med os, når de er færdige. Skulle det blive nødvendigt, i tilfælde af et overlap, har vi en fin løbegård som de imidlertid kan være i, med en blød kurv, legetøj og altid adgang til friskt vand.

Er der to hunde i salonen på samme tid, som ikke er fra samme hjem, deles de selvfølgelig op i hver deres lokale, for en sikkerheds skyld. ​

Vi gør altid vores bedste for at efterleve den ønskede klipning, men vi forbeholder os også retten til at rådgive om andet, hvis vi vurderer at den ønskede klipning ikke er mulig. Hvis vi ikke kan blive enige om hvordan din hund skal klippes, forbeholder vi os også retten til at nægte at klippe den, da hundens velfærd, i vores salon, ALTID kommer før udseende.

bottom of page